İngilizce Kaynaklar


Diğer




D ve C++11 Konferansı

30 Haziran 2012, 12:30, Tütev, Ankara

Katılım herkese açık ve ücretsizdir.

Konuşmacılar

Mert Ataol
Ali Çehreli
Zafer Çelenk
Can Alpay Çiftçi
Salih Dinçer

İki Modern Dil: D ve C++

D, köklü dillerin tecrübelerini ve modern dillerin yeniliklerini harmanlayarak bir araya getirmiş bir dil. Sistem dillerinin gücünü kullanmaya izin verirken, modern dillerin faydalı olanaklarını da kullanımınıza sunar. Tamamen özgür ruhludur ve tüm kodlarına rahatlıkla ulaşıp inceleyebilirsiniz. Öğrenmek istediğinizde hemen indirip okumaya başlayabileceğiniz ücretsiz ve tamamen Türkçe bir e-kitaba sahiptir. Yardıma her an hazır ve sorduğunuz tüm sorulara cevap verecek düzeyde kişilerden oluşan topluluğa sahiptir. Sizleri tüm bu özellikleri bünyesinde barındıran D dili ile tanışmaya çağırıyoruz.

Sistem dili denilince ilk akla gelen isim tabi ki C ve C++ dilleridir. Windows ve Linux gibi sistemlerin temel taşı, günümüzde hala geçerliliğini koruyan bir dil. C++ hakkında bilgilerinizi tazelemek ya da son eklenen yenilikler konusunda bilgi sahibi olmak, C++ hakkında bilgiye sahip insanlarla tanışmak ve fikir alışverişinde bulunmak istemez misiniz? O zaman sizi de seminerimize bekliyoruz.

Amacımız sadece bir şeyler anlatmak değil. Biz hep beraber konuşup bilgi alışverişinde bulunmak istiyoruz. Herkesin tecrübe ve fikirlerinden diğer katılımcılarla beraber biz de faydalanmak istiyoruz. Kısaca hep birlikte sohbet edeceğimiz bir ortama meraklı, istekli ya da bu ortamda bulunmak ve bu bilgi ve tecrübe dolu sohbetten faydalanmak isteyen herkesi bekliyoruz.

Program
Resimler