Subject: D dili ve Dağıtım paketleri
Selamlar,
D dilinin daha rahat kullanılabilmesi için paketlenmesine ihtiyaç var. Bu konuda yaptığım aramalarda, rpm de sadece dmd 1x serisi var. Deb paketi ise malesef yok. Bu konuda şöyle kötü bir lisans açıklaması var.
Açıkcası bu lisans çok anlamsız. Digital Mars ın aleyhine bir durum. Bunun mantıklı bir açıklamasını yapacak olan var mı ?
D dilinin daha rahat kullanılabilmesi için paketlenmesine ihtiyaç var. Bu konuda yaptığım aramalarda, rpm de sadece dmd 1x serisi var. Deb paketi ise malesef yok. Bu konuda şöyle kötü bir lisans açıklaması var.
The Software is copyrighted and comes with a single user license,
and may not be redistributed. If you wish to obtain a redistribution
license, please contact Digital Mars.
Açıkcası bu lisans çok anlamsız. Digital Mars ın aleyhine bir durum. Bunun mantıklı bir açıklamasını yapacak olan var mı ?
Racih
Show profile
Link to this post
) . Php zend ile parayı döndürüyor. Perl parasızlıktan neredeyse hiç bir şey yapamıyor. Büyük ihtimalle perl6'nın buhar yazılımı olmasının neden bu. Ama digitalmars'ında perlden pek farkı yok gibi. Sanırım hostingini bile başkası sağlıyor. C ile ilgili şeyler satıyor olabilir ama ben pek bir şey göremedim. Bu değirmen dönecek mi. Dönecekse bu değirmenin suyu nereden gelecek. Açıkca bunları merak ediyorum.