Forum: D Programlama Dili RSS
Dosya ve Klasor Listelemekte Dogru Yaklasim
Mengu (Moderatör) #1
Kullanıcı başlığı: NONSERVIAM
Üye Tem 2009 tarihinden beri · 347 mesaj · Konum: Dersaadet
Grup üyelikleri: Genel Moderatörler, Üyeler
Profili göster · Bu konuya bağlantı
Konu adı: Dosya ve Klasor Listelemekte Dogru Yaklasim
Ustadlar dosya ve klasor listelemek icin soyle bir kodum var: http://pastie.org/private/snjmmjanvdinsf1flb7a.

Dosya ve klasorleri bundan daha iyi nasil listeleyebilirim? Yaklasimim dogru mu?

Simdiden tesekkurler.
http://www.mengu.net - some kind of monster
acehreli (Moderatör) #2
Kullanıcı başlığı: Ali Çehreli
Üye Haz 2009 tarihinden beri · 4527 mesaj
Grup üyelikleri: Genel Moderatörler, Üyeler
Profili göster · Bu konuya bağlantı
Ben bir sorun göremedim ama belgelerinde listdir yerine dirEntries'in kullanılmasını öneriyorlar.

Ben çok kısaca şöyle bir şey denedim:

import std.stdio;
import std.file;
 
void main(string[] parametreler)
{
    foreach (isim; parametreler[1 .. $]) {
        if (exists(isim)) {
            listele(isim, "");
        }
    }
}
 
void listele(string isim, string girinti)
{
    writeln(girinti, isim);
 
    if (isdir(isim)) {
        foreach (string altİsim; dirEntries(isim, SpanMode.breadth)) {
            listele(altİsim, girinti ~ "  ");
        }
    }
}

Ali
Doğrulama Kodu: VeriCode Lütfen resimde gördüğünüz doğrulama kodunu girin:
İfadeler: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Özel Karakterler:
Bağlı değilsiniz. · Şifremi unuttum · ÜYELİK
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20100516-dev, © 2003-10 by Yves Goergen
Şu an: 2017-11-20, 01:33:00 (UTC -08:00)