Forum: D Programlama Dili RSS
GDB (ubuntu)
kaaninel #1
Üye Ock 2013 tarihinden beri · 22 mesaj
Grup üyelikleri: Üyeler
Profili göster · Bu konuya bağlantı
Konu adı: GDB (ubuntu)
Sonunda mono-develop a güvenerek ubuntuya geçtim fakat gdb sorun çıkartıyor ve debug yapamıyorum. windowstayken 32 bit derliyodum ama şimdi 64 bit derlemeye çalışıyorum fakat pointerlarda sorun var gibi görünüyor gdb çalışmadığı içinde hiç bişey anlayamıyorum. IDE - debugger önerilerinize açığım

Kaan
Avatar
huseyin #2
Üye Haz 2012 tarihinden beri · 363 mesaj · Konum: Ankara
Grup üyelikleri: Üyeler
Profili göster · Bu konuya bağlantı
.net hakkında çok bir bilgim yok ancak bildiğim kadarıyla eğer kastettiğin GDB bu şekilde çalışmıyor ise
mono --debug program.exe
şeklinde birşeyler vardı
Birde frysk mi ne vardı ama .net te kullanılıyor mu bilmiyorum gerçekten
http://sourceware.org/frysk/
Huseyin
kaaninel #3
Üye Ock 2013 tarihinden beri · 22 mesaj
Grup üyelikleri: Üyeler
Profili göster · Bu konuya bağlantı
sorun .net değil . zaten .net yazcak olsam windowstan ayrılamazdım . d için soruyorum bunu
acehreli (Moderatör) #4
Kullanıcı başlığı: Ali Çehreli
Üye Haz 2009 tarihinden beri · 4527 mesaj
Grup üyelikleri: Genel Moderatörler, Üyeler
Profili göster · Bu konuya bağlantı
Kendim mono-develop kullanmadığım için ben bu konuyu bilenlere bırakmıştım. Ne olursa olsun biraz daha bilgi yararlı olur. Şimdilik tek bildiğimiz "gdb sorun çıkartıyor" ve "gdb çalışmadığı için". Ne yazık ki bana bir fikir vermiyor. :(

Ali
Avatar
huseyin #5
Üye Haz 2012 tarihinden beri · 363 mesaj · Konum: Ankara
Grup üyelikleri: Üyeler
Profili göster · Bu konuya bağlantı
Anladığım kadarıyla GDB ye alternatif birşey istiyorsun
http://freecode.com/projects/edebugger
işini görebilir bir ara kullanmıştım debugger açısından güzel iş görüyor tabi seni ne derece memnun eder bilemem
Huseyin
kaaninel #6
Üye Ock 2013 tarihinden beri · 22 mesaj
Grup üyelikleri: Üyeler
Profili göster · Bu konuya bağlantı
sorunu bende tam olarak bilmiyorum http://mono-d.alexanderbothe.com/?p=997 burdaki yorumlarda tartışılmış bu sorun . sadece ubuntu altında windowsta visual studio ile yaptığım gibi d kodunu disasm ile incelemekti. zaten bir süre c++ ile ilgileneceğim sanırım bu yüzden çok büyük sorun değil.
Doğrulama Kodu: VeriCode Lütfen resimde gördüğünüz doğrulama kodunu girin:
İfadeler: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Özel Karakterler:
Bağlı değilsiniz. · Şifremi unuttum · ÜYELİK
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20100516-dev, © 2003-10 by Yves Goergen
Şu an: 2017-11-19, 08:09:44 (UTC -08:00)